Гост лектор - Pastry Chef

Анджела Касано

Анджела Касано започва кариерата си през 2014 г. От тогава до сега тя печели много състезания за дизайн на торти – италиански и международни, като най важните от тях са Gold Award в Бирмингам през 2015 и 2017 година.

През 2015 г. Анджела Касано започва да си сътрудничи с един от лидерите в производство на торти, в качеството на атестат и демонстратор за Южна Италия.

Тя е член на журито в многобройни конкурси, като Фестивала на Пулия, Световните изложения за сладкарство „Sigep” и “Shaki International“.

Анджела Касано си сътрудничи и с Cerart (производител на инструменти за торта).

През 2019 г. Анджела става новия презентатор на Madame Loulou.

Лектор на курсовете

Начало Име ДетайлиМестоположениеЦенаСтатус
12.05.2019

Workshop Захарни цветя, фигури и техники с Анджела Касано

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 300.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места.
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България300.00 лв. вкл. ДДСВ момента няма свободни места.