Гост лектор - Сладкар

Дария Русанова

Chef Дария Русанова започва да се занимава със сладкарство през 2013 година съвсем на шега.

 

Преминава обучение в Академия 5 Звезди към Гранд Хотел София, след което създава сладкарска линия в собственото си заведение в центъра на Русе.

 

Първоначално се насочва към традиционни рецепти, но впоследствие развива уменията си в декорация на бутикови торти.

 

Дария Русанова преминава мастър класове при едни от най-добрите сладкари в България  – chef Борислав Екзархов, chef Ради Стамболов, chef Александър Иванчев, и в света – chef Амури Гушон, chef  Джорди Бордас, chef Нина Тарасова, chef Мартин Шифърс.

 

В Русе, заедно с единствени по рода си бутикови торти, първа започва да предлага ръчно декорирани бисквити, шоколадови трюфели и шоколадови бонбони.

 

Страстта към сладкарството я свързва със световно признатия български шоколатиер, живеещ в Норвегия, chef Павел Павлов и заедно с него в качеството си на асистент участва в няколко мастър класa и събития, на които той е лектор, както и в телевизионното предаване „Нещо Сладко с Павел Павлов“, където е помощник сладкар.

 

Водила е няколко курса за декорация на торта и бисквитки.

 

Лектор на курсовете

Начало Име Детайли Местоположение Цена Статус
17.10.2020

Декорация на бисквити с роял айсинг с Дария Русанова

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 120.00 лв. вкл. ДДС 7 Свободни места
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 120.00 лв. вкл. ДДС 7 Свободни места