Гост лектор - Pastry Chef

Георги Бойковски

  • Завършва ТОХ Банкя
  • Escuela Universitaria de Hostelería y Turismo San Pol de Mar Barcelona
  • Espai Sucre Barcelona

Реализира стаж в:

  • сладкарница Badia Roca-Barcelona, носител на титлата „Най-добър кроасан на Espаña“ за 2009
  • Restaurant de Postres Espai Sucre, Barcelona – първият ресторант за десерти в света
  • Ресторант Нома Копенхаген – 4 пъти носител на титлата „Най-добър ресторант на света“ според „World 50 best restaurants”

 

Работи в различни ресторанти и хотели от всички нива, като някои по-интересни са:

  • Restaurant RocaMoo-1* Michelin Barcelona – вторият ресторант на братята Рока от Celler de Can Roca – 3* Michelin и 2 пъти носител на титлата „Най-добър ресторант на света“ според “World 50 best restaurants” – 2 години работи като главен сладкар и част от креативния екип
  • RestaurantDiverxo – 3* MichelinMadrid – 2 години работи като главен сладкар и част от креативният екип
  • От 1 година е лидер на кухненският екип на ресторант Космос

Други курсове на този лектор

Старт Наименование Details Location Price Статус
19.02.2018

АEРИРАЩИ АГЕНТИ с шеф Георги Бойковски

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 280.00 лв. вкл. ДДС 8 места
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 280.00 лв. вкл. ДДС 8 места
29.01.2018

Желиращи агенти с шеф Георги Бойковски

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 180.00 лв. вкл. ДДС 8 места
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 180.00 лв. вкл. ДДС 8 места
07.11.2017

Ресторантски десерти с шеф Георги Бойковски

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 200.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 200.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места