Гост лектор - Сладкар

Мила Милър

Името ѝ е Мила и е възпитаник на първия випуск на “Професионален интензивен курс за сладкари“ на Pastry Academy.

 

Страстта между нея и храната датира още от дете, благодарение на домашния уют, на винаги вкусната вечеря, аромати и цветове.

Някъде там се заражда и уважението към храната – че я има, че ни дава не просто живот, но и щастие, споделеност и послания.

 

Професионалният ѝ път на ивент организатор я среща с най-добрите професионални български готвачи.

За няколко години успешно менажира кетъринг компания към верига столични ресторанти.

 

По настоящем е собственик на компания за организиране на корпоративни събития и често пъти храната е в центъра на прожекторите.

По природа е перфекционист и би работила от 2 сутринта, за да достави прясна закуска на клиента си.

 

Непрестанно учи, чете, експериментира и споделя.

 

Всичките ѝ приятели познават добре репликата „Искам да пробваш нещо и да ми кажеш какво мислиш! Но си затвори очите първо!“.

 

Свят ще ви се завие от дългия списък с вълшебства в един единствен бонбон, опакован в огромната ѝ усмивка, защото храната е ЩАСТИЕ! ЩАСТИЕ, което никой не заслужава да изпуска.

Лектор на курсовете

Начало Име ДетайлиМестоположениеЦенаСтатус
10.07.2021

Сурови и веган десерти – тайните рецепти на Мила Милър

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 150.00 лв. вкл. ДДС Този курс е приключил!
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България150.00 лв. вкл. ДДСТози курс е приключил!