Гост лектор - Pastry Chef

Павел Павлов

Павел Павлов е роден в град София, завършва гимназия по туризъм „Алеко Константинов“, специалност „Готварство“. Продължава образованието си, като записва да учи „Кулинарни изкуства“ в HRC Кулинарна Академия. По време на обучението си, той работи в изискани ресторанти като „Pirandello“ в Холандия и “SolBar” (звезда Мишлен) в Калифорния, САЩ.

 

От 2010 г. шеф Павлов живее в Ставангер (Норвегия). Там той продължава да се развива, като работи в ресторант „Renaa“ (1 звезда Мишлен) и ресторант „BØLGEN OG MOI“.

 

Страстта си към сладкарството открива по време на работата си за друг реномиран ресторант – „Танго“. След три години и половина в „Танго“, той решава да премине на следващо ниво, като започва работа в Норвежкия гастрономически институт.

 

Там той развива сладкарските си умения и получава покана да се присъедини към норвежкия кулинарен отбор.

 

Той е единствения чужденец, допуснат да участва в отбора.

 

През 2016 г. норвежкия кулинарен отбор взима участие в Световната Кулинарна Олимпиада в Ерфурт, където печелят два златни медала и се класират на почетното четвърто място в света.

 

От 2 години шеф Павел Павлов работи върху собствен бранд бонбони и подготвя откриване на pastry shop в Норвегия.

Лектор на курсовете

Начало Име Детайли Местоположение Цена Статус
13.04.2019

Двудневен Мастър Клас – Бижута от шоколад с шеф Павел Павлов

720.00 лв. вкл. ДДС 4 Свободни места
720.00 лв. вкл. ДДС 4 Свободни места