Гост лектор - Pastry Chef

Румен Попов

Шеф Румен Попов завършва ТХСП – специалност „Технолог на сладкарски и хлебни изделия“ през 1988 г.

 

През 1990 г. започва кариерата си в хотел „Шератон“, София като сладкар.

 

Специализира при Вилхелм Хендел – майстор-сладкар в хотел „Шератон“, Виена и кафе „Централ Пале Ферстал“ (1996 г.).

 

Работи в хотел „Шератон“, София до 2002 г.

Усъвършенства своите умения в производството на хляб и закуски

(френски и датски), производството на сладолед, торти, пайове, петифури, ресторантски десерти и кетъринг сладкиши.

 

През това време гости на хотела са крал Хуан Карлос (Испания),

кралица Беатрикс (Холандия), президентът на САЩ Бил Клинтън,

канцлерът Хелмут Кол (Германия) и много други.

 

Заедно с Ради Стамболов започва съвместен бизнес с марката Гаврош през 2000 г.

 

Румен Попов е член на Евроток България от учредяването му.

Лектор на курсовете

Начало Име Детайли Местоположение Цена Статус
02.02.2018

Понички, берлинери, бомболони

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 96.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места.
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 96.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места.
01.12.2017

Коледни десерти и сладки с декорация

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 96.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места.
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 96.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места.