Основател на Pastry Academy - Chef Chocolatier

Ради Стамболов

Шеф Ради Стамболов и неговата рецепта за щастлив ден:

 

Уверете се, че никой не ви наблюдава. Отпуснете раменете. Притиснете парченце шоколад, от любимия ви, между езика и небцето. Само не бързайте. Разлива се плътен, гъст като мед, елексир.

И помнете. Не се отхапва. Шоколадът се отчупва с ръка.

 

Ради Стамболов следва доцентура в Италия, специализира във Виена, работи за престижни вериги хотели по света, участва в рекорд на Гинес.

Познат на публиката като безмилостно жури в кулинарно състезание. Години наред работи за каузата EU mini Chefs – Европейски ден за здравословно готвене и хранене за деца.

 

Вицепрезидент на Европейската кулинарна организация за България и член на академичния борд на първата кулинарна академия в България. С подбрани екипи е приготвял храна за над 50 министър-председатели, президенти и кралски особи. Работи в тандем със Chef Chocolatier Борислав Екзархов, с когото заедно основават Pastry Club България.

 

А от всичко това по-важното е, че във вените му тече шоколад!

 

Приготвя молекулярни десерти в епруветки, козунак в пералня и тапаси с ютия на дървени въглища, поднася шейкове забъркани с канго.

Работи с -196 0С за галактически сладолед,

изненадва на партита със светещи UV шоколадови инсталации.

Произвежда първото в света шоколадово суши! Прави първия в България шоколад с QR код, трансформира любимия ви алкохолен коктейл в десерт!

 

Въвежда ново поколение торти с мапинг или вградени звук и светлини,

сняг вали посред лято над внушителни шоколадови планини със скиори,

с помощта на професионални сапьори дистанционно възпламенява торти.

 

Проекти:

и много други – публични и конфиденциални

 

 

Лектор на курсовете

Начало Име Детайли Местоположение Цена Статус
16.01.2019

Цветната магия на шоколада с шеф Ради Стамболов

138.00 лв. вкл. ДДС 11 Свободни места
138.00 лв. вкл. ДДС 11 Свободни места
11.12.2018

Коледни Шоколадови елхи с шеф Ради Стамболов

180.00 лв. вкл. ДДС 4 Свободни места
180.00 лв. вкл. ДДС 4 Свободни места
20.12.2018

Дегустация Шоколад и Вино – Предизвикай небцето си!

60.00 лв. вкл. ДДС 10 Свободни места
60.00 лв. вкл. ДДС 10 Свободни места
14.01.2019

ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНТЕНЗИВЕН КУРС ЗА СЛАДКАРИ – Януари 2019

1,490.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места.
1,490.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места.
31.10.2018

Цветната магия на шоколада с шеф Ради Стамболов

138.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места.
138.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места.