Водещ лектор в Pastry Academy
Водещ лектор

Юлия Панджерова

„Да се усмихваш често, да спечелиш уважението на интелигентни хора и обичта на децата… да цениш красивото… да откриваш най-доброто у другите… да предадеш всичко, което знаеш… това е успех“,

казва с усмивка Юлия Панджерова.

 

Тя наистина е успяла, защото е блестящ преподавател и истински вдъхновител за стотици млади хора, превърнали приготвянето на храна в своя професия и постигнали много успехи в тази област.

 

Юлия Панджерова е преподавател в Софийска Професионална Гимназия по Туризъм и кулинарен инструктор в редица Центрове за професионална квалификация.

 

Юлия обича работата си и с удоволствие преподава в сладкарски и готварски курсове на хора от различни възрастови групи, подготвя състезатели за национални състезания.

 

През 2015 година заедно с двама от своите ученици печели квалификациите за България на най-престижното кулинарно състезание Bocuse d’Or.

 

През 2016 става жури на Bake Off – най-сладкото състезание.

 

Като преподавател и кулинарен инструктор, тя обръща особено внимание на индивидуалността на учениците и курсистите си и развитието на техния потенциал. За нея предаването на познанията и уменията, които е натрупала и развила през професионалния си път, е мисията на живота й.

Други курсове на този лектор

Старт Наименование Details Location Price Статус
05.02.2018

ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНТЕНЗИВЕН КУРС ЗА СЛАДКАРИ

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 1,490.00 лв. вкл. ДДС 11 места
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 1,490.00 лв. вкл. ДДС 11 места