Йоана Петрова е автор на кулинарен блог – Кулинарно – в кухнята с Йоана, професионален сладкар, любител на виното, майка и изследовател на храната и нейното приготвяне.
2008 г. стартира кулинарния си блог “Кулинарно – в кухнята с Йоана”
2010 г. започва професионално да се занимава с кулинария и минава през пекарната на Слънце Луна, кетъринг в Cult Gourmet Catering и десертите на Pure Patisserie.
Автор е на книгата “Аромати от сърцето на дома”, която съдържа 80 авторски рецепти и е посветена на работата с пълнозърнести брашна от пшеница, лимец, спелта и ръж, използвани в ястия, десерти и хляб.
Зад гърба си има редица публикации в списания, блогове, гост e в телевизионни предавания, участва в различни събития и провежда свой майсторски клас за френски макарон.
Лектор е на кулинарни курсове за любители и професионалисти.
За нея е важно да научи курсистите не само да търсят отговор на въпроса „как“, а и „защо“ и да ги предразположи да експериментират смело, за да открият пълното удоволствие от храната.
Начало | Име Детайли | Местоположение | Цена | Статус |
---|---|---|---|---|
10.02.2021 | Десерт “Шоколад и вино“ с Йоана Петрова |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 120.00 лв. вкл. ДДС | В момента няма свободни места. |
12.12.2020 | Коледни десерти от света с Йоана Петрова |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 160.00 лв. вкл. ДДС | Този курс е приключил! |
30.07.2020 | Всичко за мусовете с Йоана Петрова |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 160.00 лв. вкл. ДДС | Този курс е приключил! |