Гост лектор - Сладкар

Йоана Петрова

Йоана Петрова е автор на кулинарен блог – Кулинарно – в кухнята с Йоана, професионален сладкар, любител на виното, майка и изследовател на храната и нейното приготвяне.

 

2008 г. стартира кулинарния си блог “Кулинарно – в кухнята с Йоана”

2010 г. започва професионално да се занимава с кулинария и минава през пекарната на Слънце Луна, кетъринг в Cult Gourmet Catering и десертите на Pure Patisserie.

 

Автор е на книгата “Аромати от сърцето на дома”, която съдържа 80 авторски рецепти и е посветена на работата с пълнозърнести брашна от пшеница, лимец, спелта и ръж, използвани в ястия, десерти и хляб.

 

Зад гърба си има редица публикации в списания, блогове, гост e в телевизионни предавания, участва в различни събития и провежда свой майсторски клас за френски макарон.

 

Лектор е на кулинарни курсове за любители и професионалисти.

За нея е важно да научи курсистите не само да търсят отговор на въпроса „как“, а и „защо“ и да ги предразположи да експериментират смело, за да открият пълното удоволствие от храната.

 

 

Лектор на курсовете

Начало Име ДетайлиМестоположениеЦенаСтатус
10.02.2021

Десерт “Шоколад и вино“ с Йоана Петрова

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 120.00 лв. вкл. ДДС В момента няма свободни места.
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България120.00 лв. вкл. ДДСВ момента няма свободни места.
12.12.2020

Коледни десерти от света с Йоана Петрова

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 160.00 лв. вкл. ДДС Този курс е приключил!
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България160.00 лв. вкл. ДДСТози курс е приключил!
30.07.2020

Всичко за мусовете с Йоана Петрова

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 160.00 лв. вкл. ДДС Този курс е приключил!
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България160.00 лв. вкл. ДДСТози курс е приключил!