Този курс е приключил!

Модерно Сладкарство и Авангардни Десерти – „ЗИМА“ 2021 с chef Борислав Екзархов

Лектор
Начало
30.03.2021 9:00
Край
30.03.2021 16:00
Адрес
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България   Виж карта
Телефон
+359 89 5568 542
Имейл
Сайт

150.00 лв. вкл. ДДС

В модул „ЗИМА“ 2021 на обучението „Модерно сладкарство и авангардни десерти“ с chef Борислав Екзархов ще използваме Бейлис, кафе, шоколад, пюре от кестени, ванилия.

 

Ще ви покажем рецепти и актуални техники за направата на многокомпонентни, изискани и съобразени с всички съвременни техники и визия десерти.

 

 

Всички приготвени десерти ще бъдат дегустирани на място или взети за вкъщи.
Препоръчваме на участниците да си носят кутии за многократна употреба, за да спестим излишния отпадък.

 

.

Изчерпан

Категория:

Спонсори

Статус

В момента няма свободни места.

9 Продадени места

Детайли за курса

В модул „ЗИМА“ 2021 на обучението „Модерно сладкарство и Aвангардни десерти“ с chef Борислав Екзархов ще използваме Бейлис, кафе, шоколад, пюре от кестени, ванилия.

 

Ще ви покажем рецепти и актуални техники за направата на многокомпонентни, изискани и съобразени с всички съвременни техники и визия десерти.

 

Кои ще са десертите в модул „ЗИМА“ 2021:

 

  • Торта „Ирландско кафе“ – Бейлис, кафе и шоколад са основните герои в това издание.

С помощта на chef Борислва Екзархов ще направим изключително вкусния крем „Намелака“ – думата идва от Японски и означава изключително „ultra creamy / extremely creamy“.

 

  • Тарт „Мон Блан“ – една неостаряваща класика във френското сладкарство с вкус на кестени, ванилия, сабле бретон.

Монблан се превежда „бяла планина“ и десертът наистина прилича на планина със сняг на върха.

 

Монблан е любим есенен и зимен десерт за парижани, и знаков специалитет в известната сладкарница „Анджелина“ от откриването ѝ през 1903 г.

 

Дълго време считан за старомоден и тежък, той наново придобива популярност през последните години в по-лека форма, в много и различни вариации.

 

 

Курсът е подходящ както за професионалисти, така и за любители на кулинарията.

 

 

 

Какво ще получите:
  • Сертификат за завършен курс;
  • Престилка, блокнот и химикалкa;
  • Подробни инструкции, рецепти и съвети за приготвянето на десертите;
  • Обучение  тип “Hands on”.

 

В цената на обучението „Френски макарони – Валентинки“ са включени:
  • Водещ лектор – chef Борислав Екзархов;
  • Всички продукти, инструменти и уреди, необходими за курса;
  • Комфортни работни станции в учебната зала на Pastry Academy;
  • Дегустация на приготвените по време на курса изкушения и пълна кутия с френски макарони за една романтична вечер

 

 



           ! ! !

Във връзка с обстановката в страната и разпорежданията на Министерството на здравеопазването,
Pastry Academy предприема следните мерки:

 

  • Курсовете се провеждат при минимум 6 и максимум 9 курсисти – според изискванията за спазване на социална дистанция
  • Носенето на предпазни маски за лице е задължително по време на курса!
  • Преди и след всеки курс помещенията и работните станции се почистват и дезинфекцират

 

Ако не се чувствате добре, моля да ни информирате и да се въздържите от участие в курсовете ни.

           ! ! !



 

 

Обученията на Pastry Academy се водят от професионални сладкари, готвачи и хлебари с доказан опит.

Използват се само висококачествени продукти.

 

 

Регистрация и плащане:

За да резервирате място за курс или събитие, използвайте червения бутон в началото на страницата  „Купи билет за курс“.

 

След избор на броя билети/места, отидете в количката си – иконата най-горе вдясно на страницата. Следвайте стъпките, за да приключите поръчката, като внимателно четете инструкциите.

 

След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане и детайли за поръчката.

Имате възможност да платите по три начина – през системата на ePay.bg, в офис на EasyPay или с банков превод.

 

ВАЖНО:

 

Кодовете за плащане през системата на ePay.bg и офис на EasyPay имат срок на валидност 48 часа.

 

При вариант „Директен банков превод“ имате на разположение 72 часа от приключване на поръчка, за да преведете сумата за таксата.

 

Ако плащането не е реализирано в рамките на указаните срокове, поръчката ви автоматично се маркира като отказана и мястото се освобождава за други желаещи.

 

 

За допълнителни въпроси и повече информация можете да се свържете с нас:

Тел.: +359 89 5568 542 – от 10:00 до 18:00 ч. всеки делничен ден
e-mail: office@pastry.bg
facebook: PastryAcademy