Услуги


Основателите на Pastry Academy шеф Ради Стамболов, шеф Борислав Екзархов и шеф Робин Виляреал са с дългогодишен опит в сферата на кулинарията и сладкарското изкуство. Работили са в световни хотелски вериги като Шератон София Луксозна колекция, Шератон Доха, Шератон Познан. Специализират в известни школи – при Вилхелм Хендел – майстор-сладкар в хотел Шератон, Виена и кафе Централ Пале Ферстал, италианска кухня в Школа Албегиера Ди Ристоранте Ди Серамацони. Шеф Робин Виляреал се дипломира в Le Cordon Bleu, Mexico City и е основател и директор в Glion Institute of Higher Education – Escuela UVM/Glion, Universidad del Valle de México; основател, директор и главен лектор в HRC Culinary Academy

Работили са с някои от най-големите компании у нас и по света, споделяйки експертните си умения чрез широка гама специализирани консултантски и обучителни услуги.

Известни компании с успешно завършени проекти – консултации и/или изготвяне на меню и рецепти са: Вила Кафе, Марая, хотел Мария Луиза, Гранд-хотел София, верига ресторанти Виктория, кафе Лаваца, ресторант „Асеневци” – Велико Търново и много други

Журират на форума Национална кулинарна купа на България.

Независимо дали искате да обучите своя персонал, за да овладее тънкостите на сладкарството или да поощрите изграждането на екип с уникално hands-on обучение, Pastry Academy ще ви предложи креативни идеи, експертни решения и новаторски подходи.

Академията е модерно оборудвана и предлага базата си за всякакви демонстрации в областта на сладкарството и кулинарията. Екипът ни е на разположение и за обучения, лекции и презентации на избрано от вас място.

Експертите на Pastry Academy могат да ви предложат:

Консултации
  • Дизайн на сладкарско производство и развитие
  • Разработване и изготвяне на менюта и рецепти за хотели и ресторанти
  • Концепции за бизнес развитие в областта на сладкарството и кулинарията
  • Оперативен мениджмънт и анализ
  • Проверка и сертифициране на входно ниво на персонал
  • Съдействие при намиране на работа за сладкари и кулинари
  • Участие и консултации в кулинарни радио и телевизионни предавания
Обучения
  • Обучения в областта на сладкарство, хлебарство и кулинария на място и в Академията
  • Организация и управление на сладкарско производство
  • Корпоративни уъркшопове и тиймбилдинги
  • Подбор, развитие и обучение на персонал
  • Обучение на обучители
Други
  • Разработване на видео рецепти
  • Кулинарна фотография и стайлинг
  • Водене на корпоративни събития, публични лекции и презентации
  • Организиране и журиране на кулинарни състезания и форуми
  • Top Chef мениджмънт – звездите на българската и световната кулинария на вашето събитие