Гост лектор

Евелина Радева

Евелина Радева завършва Университет по хранителни технологии в Пловдив, със специалност „Технология на растителни мазнини и етерични масла“, където придобива и втора магистърска степен „Мениджмънт и маркетинг в хранително-вкусовата промишленост“.

 

От 25 години работи в сферата на търговията със суровини за хлебопроизводство и сладкарство.

 

В Pastry Academy преподава Икономика, Предприемачество и Организация на труда.

Лектор на курсовете

Начало Име Детайли Местоположение Цена Статус
13.01.2025

ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНТЕНЗИВЕН КУРС ЗА СЛАДКАРИ – Януари 2025

ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 2,890.00 лв. вкл. ДДС 10 Свободни места
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България 2,890.00 лв. вкл. ДДС 10 Свободни места