Мастър клас „ШОКОЛАД“ с chef Мартин Шифърс 12-14.11.2018 – фотогалерия


С огромно удоволствие Pastry Academy представи втория Мастър клас „Шоколад“ с chef Мартин Шифърс – 12, 13 и 14 Ноември.

 

Сладкарството се превръща в истинско произведение на изкуството с chef Мартин Шифърс.

На тридневното обучение се запознахме с техниките за работа с шоколад, различните текстури и се научихме да изработваме шоколадови скулптури.

 

Имахме привилегията и честта да ни преподава един от най-уважаваните британски сладкари и шоколатиери, треньор на Британския национален отбор по сладкарство, председател на журито за 2018 г. на Coupe du Monde de la Pâtisserie.

 

Chef Мартин Шифърс работи повече от 30 години в някои от най-известните хотели в света и най-големите F & B операции в Лондон, Сингапур, Корея и Дубай.

Той е единственият сладкар в света, който печели Европейската купа по сладкарство два пъти през 2012 и 2014 г., като получава най-високото оценяване във всички категории.

 

Разгледайте какво правихме по време на тридневния мастър клас в дните 12, 13 и 14 Ноември: