Pastry Academy Birthday Party! Каним ви на първия си рожден ден на 1-ви Септември


Скъпи приятели и колеги,

С настъпването на първата годишнина на Pastry Academy искаме да ви благодарим за доверието и подкрепата.

За една година Академията успя да постави толкова високо летвата, че накара всички да следват нашия устрем и дори да се водят от визията, идеите и обученията, които провеждаме.
Това ни радва и окрилява! Това показва, че сме в правилна посока и заедно можем повече! Дава ни сили и вдъхновение да продължим напред и да привличаме все повече съмишленици и приятели.

Очаквайте още много мастър класове, авторски курсове, демонстрации на професионалисти и утвърдени чуждестранни лектори.

Благодарим на всички наши партньори,

  • на първо място – Robusta Ltd., за доверието и подадената ръка още в самото начало на академичното ни начинание;
  • на Балдаран за утоляването на жаждата на курсисти и лектори;
  • на Hellas Hem за партньорството и качествените суровини;
  • на Биорест ООД за иновативните продукти, с които правим чудеса;
  • на Euro-Toques Bulgaria за неоценимата подкрепа;
  • на Novagel за качествените суровини, от които правим изкусителни сладкиши;
  • на DOTEL и SBB GROUP за прекрасните чинии, в които презентираме творенията си;
  • на Змееборец ООД за професионалните форми, от които стават незабравими десерти;
  • на JVN за уникалните аромати и топинги;
  • на Gourmet Friday за приятелското рамо при отразяване на нашите събития;
  • на RED Creative за денонощната подкрепа.

С голямо удоволствие и радост ви каним на 1 Септември да отпразнуваме заедно първата годишнина на Pastry Academy и третата година от създаването на Pastry Club Bulgaria.

Вземете доброто си настроение и елате да се забавляваме на двоен рожден ден!

Програма:

10:30 Официална част – Chefs, медии, снимки
12:00 Връчване на дипломите на Професионален Интензивен Курс за Сладкари – група Април
13:30 Парти с приятели, ентусиасти и всички любители на сладкарското изкуство
18:00 Край

С много настроение:

Pastry Academy и третата година от създаването на Pastry Club Bulgaria.