Dimitris Chronopoulos
През 1992 г. Димитрис завършва Athens School of Tourism (O.T.E.K);
Победител в “Best Pastry Chef in Greece 2005–06”
Димитрис Кронопулос работи като сладкар и като консултант в различни луксозни ресторанти, сладкарници и хотели в цяла Гърция и по света, включително в ресторанти с Мишлен звезди;
От 2007 г. той си партнира с Valrhona и става технически консултант на марката за Гърция, а от 2010 г. и технически консултант на марката за Близкия Изток и Европа.
От 2007 г. е много активен в сладкарския бранш като консултант на много сладкарски работилници. Промотира сурови продукти и съставки, изработва авторски рецепти, прави презентации и рекламни кампании.
В последните години Димитрис организира сладкарски семинари и уъркшоп в Гърция и чужбина.
Неговите рецепти – за професионална употреба и за любители, са публикувани в различни медии, включително и дигитални.
Димитрис е участвал в различни телевизионни програми като гост.
Бил е жури в “Bake off” Гърция.