Ирина Купенска открива любовта си към сладкарството през 2008 година, а блогът й Sunshine’s kitchen се радва на много почитатели.
През 2012-та година заминава за Лондон в търсене на професионална квалификация и се дипломира като майстор-сладкар в престижното училище Le Cordon Bleu.
Следващите години работи в 5-звездния хотел Савой, където ръководи отдела по кетъринг и събития, както и бутиковата сладкарница и шоколадовото ателие.
В края на 2015-та година сменя мегаполитния Лондон с малък курортен град в Швейцарските Алпи, където и до днес работи като главен сладкар.
В свободното си време се занимава с консултации и обучения за клиенти във Великобритания и Обединените Арабски Емирства.
През 2020 година гостува на Pastry Academy като лектор на Мастър клас „Монопорциони – сладък бар“.
Начало | Име Детайли | Местоположение | Цена | Статус |
---|---|---|---|---|
17.04.2021 | Мастър клас с Ирина Купенска – „Монопорциони – сладък бар“ 17-18 Април |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 420.00 лв. вкл. ДДС | В момента няма свободни места. |
14.04.2021 | Мастър клас с Ирина Купенска – „Монопорциони – сладък бар“ – 14-15 Април |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 420.00 лв. вкл. ДДС | В момента няма свободни места. |
20.04.2021 | Мастър клас с Ирина Купенска – „Монопорциони – сладък бар“ 20-21 Април |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 420.00 лв. вкл. ДДС | Този курс е приключил! |