Венелина Иванова е шоколатиер и собственик на ателие за ръчни шоколадови бонбони 13 Grams.
Завършила е Университета по хранителни технологии в Пловдив, инженер-технолог в сферата на храните.
Работила e по специалността си в голяма международна компания, в която преди това стажува.
След време разбира, че това е далеч от нейната представа за „произвеждане на продукт“. За това решава да смени посоката си като започва да учи търговски практики, за да може един ден да създаде нещо свое.
Нейната слабост е шоколада, обича сладкарството и кулинарията, за това преминава през курсове и обучения, които да ѝ помогнат в осъществяване на идеята за ръчни шоколадови изделия.
Отваря шоколадовото си ателие 13 Grams през 2016 година, като в него всяка нейна идея е приготвена изключително ръчно от натурални и висококачествени съставки.
В момента, тя има три линии шоколадови изделия: Арт, Класическа линия, Веган линия.
Начало | Име Детайли | Местоположение | Цена | Статус |
---|---|---|---|---|
27.09.2020 | Веган шоколадови бонбони с Венелина Иванова |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 120.00 лв. вкл. ДДС | Този курс е приключил! |