Детайли за курса
Заедно с шеф Ради Стамболов ще се потопите в магията на шоколада, ще ви покаже как да изработите ганаш, шоколадови трюфели и черупкови бонбони.
Ще чуете накратко историята и легендите за шоколада, ще научите какви са видовете шоколад и начините да го темперирате.
Ще приготвите няколко вида изкусителни трюфели и пълнежи за бонбони, ще опитвате и ще анализирате заедно резултатите. Какво по-вдъхновяващо от шоколадови експерименти?
Накрая ще можете да отнесете всичко, което сте изработили и да изненадате близки и приятели с шоколадовите си творения.
Курсът е подходящ както за шоколатиери, така и за начинаещи ентусиасти, които искат да научат повече за работата с шоколад.
В цената на курса са включени:
- Водещ лектор – шеф Ради Стамболов;
- Всички продукти, инструменти и уреди, необходими за курса;
- Подробни инструкции, рецепти и съвети;
- Комфортни работни станции в учебната зала на Pastry Academy;
- Престилка, блокнот и химикалкa;
- Дегустация на приготвените по време на курса шоколадови вълшебства.
*Курсове се провеждат при минимум 8 записани!
В курсовете на Pastry Academy се използват само висококачествени продукти.