Детайли за курса
Изкуството, което се яде… Цветята, които са наслада и за очите, и за небцето.
Курсът „Декорация с цветя от маслен крем“ с Хурие Ерен ще ви научи на всичко необходимо – от основата за приготвяне на вкусен маслен крем за украса, до умелата работа с пош при създаването на цветната украса.
Цветя, които изглеждат като истински и с изискан вкус.
Всичко това превръща обикновените торти и кексчета в необикновени сладкарски изделия.
Какво ще научите по време на обучението „Декорация с цветя от маслен крем“:
- Как да измазвате торта с маслен крем
- Как да направите маслен крем с правилната консистенция за украса
- Как и с какво да оцветите масления крем в различни цветове и нюанси
- Как да правите 5 различни кремообразни цветя
- Как да подредите цветята върху тортата
- Как да използвате сладкарски пош с различни накрайници
- Ще усвоите техниката на 5 вида цветя
Цветята, които ще изработим по време на курса:
- Роза
- Божур
- Анемоне или Съсънка
- Хортензия
- Маргаритка (лайка)
Цветя, цветя, маслени цветя… Цветна сила и магия, събрани на едно място.
! ! !
Във връзка с обстановката в страната и разпорежданията на Министерството на здравеопазването,
Pastry Academy предприема следните мерки:
- Курсовете се провеждат според изискванията за спазване на социална дистанция
- Носенето на предпазни маски за лице е задължително по време на курса!
- Преди и след всеки курс помещенията и работните станции се почистват и дезинфекцират
Ако не се чувствате добре, моля да ни информирате и да се въздържите от участие в курсовете ни.
! ! !
ВИЗИТКА:
Хурие Ерен е от Разград, но от 32 години живее и работи в Истанбул, Турция.
Завършила е Факултет по Бизнес администрация към Anadolu Universitesi и дълги години е била мениджър в частна фирма.
Интересът ѝ към техниката за направа на цветя с маслен крем възниква през 2015 г.и с течение на времето, експериментирайки различни рецепти и начини на шприцоване, тя изгражда уникален собствен стил и постепенно превръща хобито в професия.
През 2018 г. завършва курс по Royal Icing с преподавател Svetlana Derya Uraz.
През 2019 г. завършва онлайн курс към International Korean Association of Flower Cake Designers.
От 2018 г. се занимава професионално с декорация и има проведени редица индивидуални и групови курсове в Истанбул, София, Габрово, Варна и Плевен.
През 2020 г. е участвала в Art of Pottery – an International Cake Art Collaboration.
В рамките на събитието 64 декоратори от 21 държави представят сладкарски произведения в категорията „Декорация на торти“.
През 2020 г. печели първо място на Bangladesh Culture and Heritage Online Cake Contest, в категория Маслен крем.
Собственик и създател на Nilmaya.com
Техниките, които преподава по време на обученията, са:
- Korean Beanpaste flowers – Изработка на цветя с корейска бобена паста
- Buttercream flowers – Изработка на цветя с маслен крем.
- Pallet knife flowers – Цветя, направени с техника „Скулптурна живопис“
Какво ще получите:
- Сертификат за завършен курс;
- Блокнот и химикалкa;
- Подробни инструкции, рецепти и съвети;
- Обучение тип “Hands on”.
В цената на курса са включени:
- Водещ лектор – Хурие Ерен;
- Всички продукти, инструменти и уреди, необходими за курса;
- Комфортни работни станции в учебната зала на Pastry Academy.
Обученията на Pastry Academy се водят от професионални сладкари, готвачи и хлебари с доказан опит.
Използват се само висококачествени продукти.
Регистрация и плащане:
За да резервирате място за курс или събитие, използвайте червения бутон в началото на страницата „Купи билет за курс“.
След избор на броя билети/места, отидете в количката си – иконата най-горе вдясно на страницата. Следвайте стъпките, за да приключите поръчката, като внимателно четете инструкциите.
След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане и детайли за поръчката. Имате възможност да платите по три начина – през системата на ePay.bg, в офис на EasyPay или с банков превод.
ВАЖНО:
Кодовете за плащане през системата на ePay.bg и офис на EasyPay имат срок на валидност 48 часа.
При вариант „Директен банков превод“ имате на разположение 72 часа от приключване на поръчка, за да преведете сумата за таксата.
Ако плащането не е реализирано в рамките на указаните срокове, поръчката ви автоматично се маркира като отказана и мястото се освобождава за други желаещи.
За допълнителни въпроси и повече информация можете да се свържете с нас:
Тел.: +359 89 5568 542 – от 10:00 до 18:00 ч. всеки делничен ден
e-mail: office@pastry.bg
facebook: PastryAcademy