Този курс е приключил!

Meet’n’Cook – Американски десерти с chef Борислав Екзархов и Димитър Петровски

Лектор
Начало
29.04.2022 18:30
Край
29.04.2022 21:30
Адрес
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България   Виж карта
Телефон
+359 89 5568 542
Имейл
Сайт

96.00 лв. вкл. ДДС

Първата ни весела социално-кулинарна среща ще бъде пътуване до Америка – „Американски десерти“, представени от chef Борислав Екзархов и Димитър Петровски.

 

Събитието е организирано с любезното съдействие на Coca-Cola HBC Bulgaria и Jack Daniel’s Tennessee Whiskey.

 

 

 

 

 

Димитър Петровски, един от най-добрите бармани в света, в момента Бранд Амбасадор на Кока-Кола, ще презентира Jack Daniel’s Old No7.

 

Ще имате удоволствието да опитате коктейли, приготвени от майстора на миксологията и ще стартираме вечерта с усмивки и добро настроение.

 

 

 

Всички приготвени десерти ще бъдат дегустирани на място или взети за вкъщи.
Препоръчваме на участниците да си носят кутии за многократна употреба, за да спестим излишния отпадък.

 

.

4 налични

Категория:

Спонсори

Статус

Този курс е приключил!

9 Продадени места

Детайли за курса

 

Имате свободно време и искате да научите нещо ново?
Да се срещнете с интересни хора, да пътешествате в света на кулинарните изкушения?

Новият проект на Pastry Academy – Meet’n’Cook – формат за срещи, храна и напитки, ще ви заинтригува!

 

Meet’n’Cook е за всички, които искат поне веднъж да бъдат кулинарната звезда на вечерта и да очароват своите близки с вкусни, домашно приготвени ястия и десерти.

 

Meet’n’Cook е и за всички, които искат да си отдъхнат от забързания ден с чаша хубаво питие, готвейки в приятна компания.

 

Първата ни весела социално-кулинарна среща ще бъде пътуване до Америка – „Американски десерти“, представени от chef Борислав Екзархов и Димитър Петровски.

 

 

Събитието е организирано с любезното съдействие на Coca-Cola HBC Bulgaria и Jack Daniel’s Tennessee Whiskey.

 

 

 

Димитър Петровски, един от най-добрите бармани в света, в момента Бранд Амбасадор на Кока-Кола, ще презентира Jack Daniel’s Old No7.

 

Ще имате удоволствието да опитате коктейли, приготвени от майстора на миксологията и ще стартираме вечерта с усмивки и добро настроение.

 

 

По време на срещата ни „Meet’n’Cook – Американски десерти“ ще се насладите на:

 

  • Коктейл уиски сауър с Jack Daniel’s Old No7

 

  • Шоколадови трюфели с Jack Daniel’s Tennessee Honey уиски

Трюфелите с Тенеси уиски са елегантни и лесни за приготвяне, а нотката качествен алкохол в пълнежа ще ви изненада и ще ви накара да искате още и още от тези малки шоколадови топчици щастие.

 

  • Кий Лайм Чииз кейк (Key Lime Cheese cake)

Key Lime Cheesecake е невероятно вкусен! Той е идеално тръпчив, идеално сладък, идеално пикантен, идеално кремообразен, идеално пищен – перфектния сладкиш!

 

  • Брауни с карамел

Отдайте се на желанието си за шоколад и опитайте тези пухкави карамелени браунита, гарнирани с морска сол.

 

Ще се забавляваме, ще пием коктейли и ще приготвяме сладкиши, ще се срещнем с нови приятели!
Запазете място сега!

 

 

В цената на курса са включени:
  • Водещ лектор – chef Борислав Екзархов;
  • Всички продукти, инструменти и уреди, необходими за курса;
  • Подробни инструкции, рецепти и съвети за приготвянето на десертите;
  • Комфортни работни станции в учебната зала на Pastry Academy;
  • Обучение тип “Hands on”;
  • Всички приготвени сладкиши.

 

 

Обученията на Pastry Academy се водят от професионални сладкари, готвачи и хлебари с доказан опит.

Използват се само висококачествени продукти.

 

 

Регистрация и плащане:

За да резервирате място за курс или събитие, използвайте червения бутон в началото на страницата  „Купи билет за курс“.

 

След избор на броя билети/места, отидете в количката си – иконата най-горе вдясно на страницата. Следвайте стъпките, за да приключите поръчката, като внимателно четете инструкциите.

 

След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане и детайли за поръчката.

Имате възможност да платите по три начина – през системата на ePay.bg, в офис на EasyPay или с банков превод.

 

ВАЖНО:

 

Кодовете за плащане през системата на ePay.bg и офис на EasyPay имат срок на валидност 48 часа.

 

При вариант „Директен банков превод“ имате на разположение 72 часа от приключване на поръчка, за да преведете сумата за таксата.

 

Ако плащането не е реализирано в рамките на указаните срокове, поръчката ви автоматично се маркира като отказана и мястото се освобождава за други желаещи.

 

 

За допълнителни въпроси и повече информация можете да се свържете с нас:

Тел.: +359 89 5568 542 – от 10:00 до 18:00 ч. всеки делничен ден
e-mail: office@pastry.bg
facebook: PastryAcademy