В обучението „Архитектура и дизайн на десерти“ с шеф Борислав Екзархов експериментирахме с текстури, цветове и форми, за да направим уникални и запомнящи се чинии с десерти.
В топ ресторантите в света поднасянето на храната е толкова важно, колкото и приготвянето ѝ. Дизайнът се заема не само със съдържанието на чинията, а с цялостното действие на храненето, включително инструментите за хранене и принципите на сервирането.
В какво и как сервираме храната и напитките говори за уникалният ни стил и желание да създадем приятно впечатление.
Подбрани с внимание и вкус, качествените съдове и прибори ще радват гостите и определено ще се отплащат във времето като доказано добра инвестиция. А специално за курса нашите партньори – DOTEL и SBB Group бяха осигурили ефектните чинии, в които представихме десертите си.