Chef Милен Златев има повече от седемнадесет години професионален опит в света на кулинарното изкуство, обучава любители и професионалисти в сферата на сладкарското и готварското изкуство, води семинари и презентации в цяла България.
Той е един от най-талантливите възпитаници на HRC Culinary Academy.
За няколко години трупа богат професионален опит в областта на кулинарията в различни ресторанти и хотели в България и чужбина.
Интересен акцент в кариерата му е опитът му като личен готвач на посланици.
Chef Милен Златев е бил и регионален главен готвач на най-голямата верига ресторанти у нас, където ръководи голям екип.
Освен различните елитни ресторанти и хотели, в които е работил у нас, има и богат международен опит в 5-звезден хотел в Доха – Катар, част от Starwood Hotels & Resorts Worldwide; Hotel Villa Ruimzicht в Холандия и Hotel Monkey Island, Bray в Англия.
След това продължава развитието си като Chef de partie в Clos Maggiore, който е изключителен ресторант със съвременна френска кухня и носител на отличието „Най-романтичен ресторант в Лондон“.
Chef Милен Златев има опит в испанската, италианската, азиатската кухня, френската и балканската кухня.
До скоро заема длъжността шеф-инструктор към Кулинарна академия HRC и главен готвач на ресторант Таланти.
В търсене на нови предизвикателства, chef Милен Златев започва да се занимава с модерна и авангардна кухня.
Консултира ресторанти и хотели, провежда курсове в HRC Culinary Academy и Pastry Academy, води семинари и обучения за професионалисти на тема модерна и авангардна кухня.
Начало | Име Детайли | Местоположение | Цена | Статус |
---|---|---|---|---|
04.09.2023 | ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНТЕНЗИВЕН КУРС ЗА СЛАДКАРИ – Септември 2023 |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 2,520.00 лв. вкл. ДДС | 3 Свободни места |
10.01.2023 | ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНТЕНЗИВЕН КУРС ЗА СЛАДКАРИ – Януари 2023 |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 2,100.00 лв. вкл. ДДС | В момента няма свободни места. |
12.03.2022 | Желиращи агенти и пектини – демонстрация на chef Милен Златев |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 90.00 лв. вкл. ДДС | Този курс е приключил! |
14.11.2021 | Всичко за желиращите агенти – демонстрация на chef Милен Златев |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 90.00 лв. вкл. ДДС | Този курс е приключил! |
11.02.2021 | Шампанско и рози с ягоди и шоколад от chef Милен Златев |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 180.00 лв. вкл. ДДС | В момента няма свободни места. |