Галерия


В обучението „Аериращи агенти“ шеф Георги Бойковски представи новостите в мусовете, меренга, маршмелоу и така актуалните пяни. Обясни и приложението на новите продукти – Албумин, Трехалоза, Метилгел, Инстагел и стабилизатори за пяни. Благодарим на Биорест ООД за подкрепата и качествените продукти, с които работихме.  

АЕРИРАЩИ АГЕНТИ с шеф Георги Бойковски 19.02.2018 – фотогалерия


Курс „Френски макарони“ с шеф Борислав Екзархов премина с много усмивки и добро настроение. Шеф Екзархов отново изненада всички и в резултат направихме цяла камара цветни, необичайни и забавни макарони:) Имахме курсисти от Търговище, Скопие и София (разбира се)! Разгледайте какво се случва в Pastry Academy и елате на някое […]

ФРЕНСКИ МАКАРОНИ с шеф Борислав Екзархов 17.02.2018 – фотогалерия


Обучението „Възраждането на еклерите“ накара цялата ни група да работи със страхотно настроение и ентусиазъм.   Разбира се, шеф Борислав Екзархов отново изненада всички и освен еклерите, сътворихме и профитероли, и Religieuse. Очакваме ви на следващите ни сладки обучения в Pastry Academy!

ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ЕКЛЕРИТЕ 16.01.2018 – фотогалерия



Вълшебният свят на шоколада усмихна всички курсисти.   Заедно с шеф Ради Стамболов и шеф Борислав Екзархов сътворихме уникални бонбони, трюфели и шотове с ганаш. Накрая, разбира се, опитахме всички шоколадови изкушения:)  

ШОКОЛАД с шеф Ради Стамболов – 11.01.2018 фотогалерия


На 17-ти Декември 2017 г. в Pastry Academy и благодарение на неуморимата и усмихната Михаела Тетевенска от Piece of cake with Mihaela се проведе изключително успешното Благотворително Коледно украсяване на бисквити „Дете на дете помага“ в подкрепа на Детското отделение на Клиника по ендокринология, диабет и генетични заболявания към СБАЛДБ […]

Благотворително КОЛЕДНО УКРАСЯВАНЕ на бисквити с Михаела Тетевенска- фотогалерия


Във вълшебната работилница на Pastry Academy и с коледно настроение измайсторихме празнични френски макарони.   Елхички, снежни човеци, ДядоКоледовци и неповторими красоти се разхождаха по работните маси на Академията.   Вижте как се забавлявахме и елате на някой от следващите ни курсове! 🙂

ФРЕНСКИ МАКАРОНИ – Коледно настроение с шеф Борислав Екзархов 28.11.2017 ...



Презентация „Трансформации Шоколад“ на шеф Ради Стамболов и шеф Борислав Екзархов в рамките на Bocuse d’Or България 2017г и Gastronomix готвим бъдещето в ИнтерЕкспо Център   Десерт с различни текстури, вкусове и архитектура – изцяло от шоколад – представен от шеф Борислав Екзархов 3D шоколадов принтер, благодарение и с помощта […]

ТРАНСФОРМАЦИИ ШОКОЛАД – Bocuse d’Or България 2017 10.11.2017 – фотогалерия



По време на обучението „Класически Италиански десерти“ с шеф Борислав Екзархов правихме тирамису, сицилиански каноли и лимонова тарта и много се забавлявахме. А накрая, разбира се, опитвахме приготвените сладкиши:)

КЛАСИЧЕСКИ ИТАЛИАНСКИ ДЕСЕРТИ с шеф Борислав Екзархов 01.11.2017 – фотогалерия