Този курс е приключил!

Празнични баници и коледни сладкиши със Светла Генова

Лектор
инж. Светлана Генова Майстор Хлебар
Начало
14.12.2019 10:00
Край
14.12.2019 18:00
Адрес
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България   Виж карта
Телефон
+359 89 5568 542
Имейл
Сайт

120.00 лв. вкл. ДДС

Настъпват светли християнски празници. Баницата е част от празничното меню. Тя е акцент на всяка българска трапеза.

 

В обучението „Празнични баници и коледни сладкиши“ със Светла Генова ще се научим да правим традиционни и класически постни баници. Пълнежите ще са наслада за небцето – тиква, локум, халва. Ще направим и баница с грозде и сос Забайон.

 

Гвоздеят в програмата ще е истински виенски щрудел от двореца “Шьонбрун”.

 

Ще се обучаваме и забавляваме, ще месим, ще точим и ще мятаме!

Очакваме ви!

3 налични

Категория:

Статус

Този курс е приключил!

10 Продадени места

Детайли за курса

Настъпват светли християнски празници. Баницата е част от празничното меню. Тя е акцент на всяка българска трапеза.

 

В обучението Празнични баници и коледни сладкиши със Светла Генова ще се научим да правим традиционни и класически постни баници.

Пълнежите ще са наслада за небцето – тиква, локум, халва. Ще направим и баница с грозде и сос Забайон.

 

Гвоздеят в програмата ще е истински виенски щрудел от двореца “Шьонбрун”.

 

Ще се обучаваме и забавляваме, ще месим, ще точим и ще мятаме!

Очакваме ви!

 

Какво ще научите:
  • Как да направите перфектното тесто за баница, как да въртите всяка кора над главата си, както е традицията
  • Различни пълнежи за баници – от тиква, локум, халва, с грозде и сос Забайон
  • Колко и как си „почива“ тестото, как се пече и как се поднася традиционна българска баница

 

Курсът е подходящ както за начинаещи ентусиасти, така и за всички, които искат да надградят знанията и уменията си.

 

Какво ще получите:
  • Сертификат за завършен курс;
  • Престилка, блокнот и химикалкa;
  • Подробни инструкции, рецепти и съвети за приготвянето на десертите;
  • Обучение  тип “Hands on”.

 

В цената на курса са включени:
  • Водещ лектор – майстор Светлана Генова;
  • Всички продукти, инструменти и уреди, необходими за курса;
  • Комфортни работни станции в учебната зала на Pastry Academy;
  • Дегустация на приготвените по време на курса изкушения.

 

Дрес код:

Желателно е всички участници да са със затворени обувки, прибрани коси, подходящи дрехи и без бижута, които да пречат на работата.

 

*Курсове се провеждат при минимум 8 записани. Резервирайте своето място сега!

 

Обученията на Pastry Academy се водят от професионални сладкари, готвачи и хлебари с доказан опит.

Използват се само висококачествени продукти.

 

Регистрация и плащане:

За момента Pastry Academy разполага с ограничени места, затова по време на курсовете не се допуска присъствието на други лица, освен курсистите, които са регистрирани и заплатили за курса.

 

За да резервирате място за курс или събитие, използвайте червения бутон в началото на страницата  „Купи билет за курс“.

След избор на броя билети/места, отидете в количката си – иконата най-горе вдясно на страницата. Следвайте стъпките, за да приключите поръчката, като внимателно четете инструкциите.

След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане и детайли за поръчката. Имате възможност да платите по три начина – през системата на ePay.bg, в офис на EasyPay или с банков превод.

 

ВАЖНО:

 

Кодовете за плащане през системата на ePay.bg и офис на EasyPay имат срок на валидност 48 часа.

 

При вариант „Директен банков превод“ имате на разположение 72 часа от приключване на поръчка, за да преведете сумата за таксата.

 

Ако не се получи плащане в рамките указаните срокове, поръчката ви автоматично се маркира като отказана и мястото се освобождава за други желаещи.

 

За допълнителни въпроси и повече информация можете да се свържете с нас:

Тел.: +359 89 5568 542 – от 10:00 до 18:00 ч. всеки делничен ден
e-mail: office@pastry.bg
facebook: PastryAcademy