Този курс е приключил!

Декорация с фондан – основни техники с Деси Христова

Лектор
Лична: Деси Христова Гост лектор - Сладкар-декоратор
Начало
10.09.2020 10:00
Край
10.09.2020 16:00
Адрес
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България   Виж карта
Телефон
+359 89 5568 542
Имейл
Сайт

120.00 лв. вкл. ДДС

Всяка торта има история и винаги носи радост!

„Декорация с фондан – основни техники“ с Деси Христова ще ви даде възможност и вие да създадете приказна горска история върху вашите торти.

 

Да сътворите изкуство с фондан.

 

Да усмихнете децата, като направите за тях почти като истински очарователни горски обитатели върху торта.

 

4 налични

Категория:

Спонсори

Статус

Този курс е приключил!

8 Продадени места

Детайли за курса

Всяка торта има история и винаги носи радост!

 

„Декорация с фондан – основни техники“ с Деси Христова ще ви даде възможност и вие да създадете приказна горска история върху вашите торти.

 

Да сътворите изкуство с фондан.

 

Да усмихнете децата, като направите за тях почти като истински очарователни горски обитатели върху торта.

 

В курса „Декорация с фондан – основни техники“ под ръководството на Деси Христова ще се научите:
  • Да работите с фондан – основни техники
  • Да покривате торта (дъми) с фондан
  • Да оцветявате фондан
  • Да моделирате фигури на животни и цветя – роза, гъби, трева
  • Как да използвате прахообразни бои за оцветяване на фигурите

 

 

Курсът е подходящ както за професионалисти, така и за любители на сладкарското изкуство.

 

 

 

Визитка


Деси Христова е майстор-декоратор в Сладкишница „Гаврош„.

 

След като завършва Ерготерапия и работи известно време по специалността, тя решава да направи рязък завой в живота си и да се посвети на изкуството на декорацията.

 

Започва да трупа опит, като посещава разнообразни курсове, минава и през онлайн обучения на известни световни звезди.

 

Така за пет години практика и благодарение на изключително прецизната си работа, Деси Христова изгражда сериозен авторитет и в момента е доказано име сред най-талантливите български декоратори.


 

Какво ще получите:
  • Сертификат за завършен курс;
  • Престилка, блокнот и химикалкa;
  • Подробни инструкции, рецепти и съвети за приготвянето на десертите;
  • Обучение  тип “Hands on”.

 

В цената на курса са включени:
  • Водещ лектор – Деси Христова;
  • Всички продукти, инструменти и уреди, необходими за курса;
  • Комфортни работни станции в учебната зала на Pastry Academy.

 

Дрес код:

Желателно е всички участници да са със затворени обувки, прибрани коси, подходящи дрехи и без бижута, които да пречат на работата.

Предвид обстановката в страната и разпорежданията на Здравното Министерство е задължително използването на предпазни маски по време на обучението.

 

*Курсове се провеждат при минимум 8 записани. Резервирайте своето място сега!

 

 

Обученията на Pastry Academy се водят от професионални сладкари, готвачи и хлебари с доказан опит.

Използват се само висококачествени продукти.

 

 

Регистрация и плащане:

За момента Pastry Academy разполага с ограничени места, затова по време на курсовете не се допуска присъствието на други лица, освен курсистите, които са регистрирани и заплатили за курса.

 

За да резервирате място за курс или събитие, използвайте червения бутон в началото на страницата  „Купи билет за курс“.

След избор на броя билети/места, отидете в количката си – иконата най-горе вдясно на страницата. Следвайте стъпките, за да приключите поръчката, като внимателно четете инструкциите.

След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане и детайли за поръчката. Имате възможност да платите по три начина – през системата на ePay.bg, в офис на EasyPay или с банков превод.

 

ВАЖНО:

 

Кодовете за плащане през системата на ePay.bg и офис на EasyPay имат срок на валидност 48 часа.

 

При вариант „Директен банков превод“ имате на разположение 72 часа от приключване на поръчка, за да преведете сумата за таксата.

 

Ако не се получи плащане в рамките указаните срокове, поръчката ви автоматично се маркира като отказана и мястото се освобождава за други желаещи.

 

За допълнителни въпроси и повече информация можете да се свържете с нас:

Тел.: +359 89 5568 542 – от 10:00 до 18:00 ч. всеки делничен ден
e-mail: office@pastry.bg
facebook: PastryAcademy