Детайли за курса
Изкусителен и много ефектен десерт за Свети Валентин ще ви покаже и ще ви научи как да приготвите сами chef Милен Златев по време на обучението „Шампанско и рози с ягоди и шоколад“ на 11-ти февруари, в Pastry Academy.
Шоколадов мус със сорбе от шампанско и рози, хрупкава основа от шам фъстък, сфери от ягоди и шоколадова глазура…
Всичко това, приготвено с новите технологии от техноемоционалното или по-познато като молекулярно сладкарство.
А когато направите десертите си, ще имате възможност да ги плейтнете, а след това да ги дегустирате в компанията на чаша шампанско.
През това време chef Милен Златев ще ви запознае с най-новите тенденции в плейтването и правилата на дегустацията.
Побързайте да запазите място, броят им е ограничен, заради мерките срещу Covid-19!
! ! !
Във връзка с обстановката в страната и разпорежданията на Министерството на здравеопазването,
Pastry Academy предприема следните мерки:
- Курсовете се провеждат при минимум 6 и максимум 9 курсисти – според изискванията за спазване на социална дистанция
- Носенето на предпазни маски за лице е задължително по време на курса!
- Преди и след всеки курс помещенията и работните станции се почистват и дезинфекцират
Ако не се чувствате добре, моля да ни информирате и да се въздържите от участие в курсовете ни.
! ! !
Какво ще получите:
- Сертификат за завършен курс;
- Престилка, блокнот и химикалкa;
- Подробни инструкции, рецепти и съвети;
- Обучение тип “Hands on”.
В цената на курса са включени:
- Водещ лектор – chef Милен Златев;
- Всички продукти, инструменти и уреди, необходими за курса;
- Комфортни работни станции в учебната зала на Pastry Academy;
- Дегустация на приготвените по време на курса изкушения.
Обученията на Pastry Academy се водят от професионални сладкари, готвачи и хлебари с доказан опит.
Използват се само висококачествени продукти.
Регистрация и плащане:
За да резервирате място за курс или събитие, използвайте червения бутон в началото на страницата „Купи билет за курс“.
След избор на броя билети/места, отидете в количката си – иконата най-горе вдясно на страницата. Следвайте стъпките, за да приключите поръчката, като внимателно четете инструкциите.
След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане и детайли за поръчката. Имате възможност да платите по три начина – през системата на ePay.bg, в офис на EasyPay или с банков превод.
ВАЖНО:
Кодовете за плащане през системата на ePay.bg и офис на EasyPay имат срок на валидност 48 часа.
При вариант „Директен банков превод“ имате на разположение 72 часа от приключване на поръчка, за да преведете сумата за таксата.
Ако плащането не е реализирано в рамките на указаните срокове, поръчката ви автоматично се маркира като отказана и мястото се освобождава за други желаещи.
За допълнителни въпроси и повече информация можете да се свържете с нас:
Тел.: +359 89 5568 542 – от 10:00 до 18:00 ч. всеки делничен ден
e-mail: office@pastry.bg
facebook: PastryAcademy