Детайли за курса
Имате ли желание за нови вкусове и незабравими мигове?
Оставете се да бъдете омагьосани от изкуството на винопроизводството.
Каним ви на специална дегустация, която ще разпали сетивата ви и ще ви отведе в света на Мидалидаре.
Мидалидаре не е просто винарско имение. Мидалидаре е една мечта, превърната в реалност с много труд и търпение, уважение и истинска страст. Едно виждане, че когато хората работят в съзвучие с природните дадености, резултатите са изключителни!
Ще имате възможност да се насладите на подбрана селекция от шедьоври на винарната:
- Midalidare New Zealand Central Otago Stags Run Pinot Noir
- Midalidare New Zealand Marlborough Sauvignon Blanc
- Midalidare Delux Brut NV
- Rose de Mourvedre
…и още, изненадващи предложения, внимателно подбрани от нашия енолог.
Всеки еликсир ще бъде съчетан с изискани хапки, лично приготвени от шеф Станимир Радичев – специално за вашето удоволствие.
Началото на бранда Du Chef Radichev
Станимир Радичев завършва готварство и в продължение на повече от 25 години трупа опит и познания в България и чужбина. Шеф Радичев преминава през всички стъпала на професионалното развитие, за да се превърне в утвърдено име в кулинарното изкуство.
През недалечната 2012 година му хрумва спонтанната идея да създаде рецепта за козе сирене с трюфели и да съчетае българския традиционен вкус с един от най-изисканите представители на гурме кухнята по света.
Du Chef Radichev днес
Иноватор по сърце, днес шеф Радичев разполага с портфолио от над 150 уникални и нетрадиционни продукта, като особено много му допада да създава деликатеси с трюфели.
Сред любителите на по-традиционната кухня, голяма популярност набират разнообразните разядки, отличаващи се с неповторим вкус и аромат.
Успешните му експерименти не стигат дотук. Шеф Радичев създава авторски рецепти на различни видове сладка.
Разбира се, от листата му не липсват и алкохолни и безалкохолни напитки, най-новата, от които е старата сливова Шафрантийка.
Местата са ограничени, така че не губете време!
Запазете своето място сега и се потопете в това изискано винотворческо приключение.
Регистрация и плащане:
За да резервирате място за курс или събитие, използвайте червения бутон в началото на страницата „Купи билет за курс“.
След избор на броя билети/места, отидете в количката си – иконата най-горе вдясно на страницата. Следвайте стъпките, за да приключите поръчката, като внимателно четете инструкциите.
След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане и детайли за поръчката.
Плащането може да бъде направено през системата на ePay.bg, в офис на EasyPay или с банков превод.
ВАЖНО:
Кодовете за плащане през системата на ePay.bg и офис на EasyPay имат срок на валидност 48 часа.
При вариант „Директен банков превод“ имате на разположение 72 часаот приключване на поръчка, за да преведете сумата за таксата.
Ако плащането не е реализирано в рамките на указаните срокове, поръчката ви автоматично се маркира като отказана и мястото се освобождава за други желаещи.
За допълнителни въпроси и повече информация можете да се свържете с нас:
тел.: +359 89 5568 542 – от 10:00 до 18:00 ч. всеки делничен ден
e-mail: office@pastry.bg
facebook: PastryAcademy