Реализира стаж в:
Работи в различни ресторанти и хотели от всички нива, като някои по-интересни са:
Начало | Име Детайли | Местоположение | Цена | Статус |
---|---|---|---|---|
29.05.2019 | Мастър Клас – Ресторантски сладоледи, сорбета и хибриди |
220.00 лв. вкл. ДДС | Този курс е приключил! | |
15.10.2018 | Ресторантски сладоледи, сорбета и хибриди – Мастър клас |
220.00 лв. вкл. ДДС | В момента няма свободни места. | |
19.02.2018 | АEРИРАЩИ АГЕНТИ с шеф Георги Бойковски |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 280.00 лв. вкл. ДДС | В момента няма свободни места. |
29.01.2018 | Желиращи агенти с шеф Георги Бойковски |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 180.00 лв. вкл. ДДС | В момента няма свободни места. |
07.11.2017 | Ресторантски десерти с шеф Георги Бойковски |
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България | 200.00 лв. вкл. ДДС | В момента няма свободни места. |