Галерия


Курсистите от втората група на обучението „Магията на захарните цветя“ с chef Иван Александров отново сътвориха цветни вълшебства. Обличаха макет на торта с фондан, изработиха прекрасни букети, декорираха.          

Магията на захарните цветя с chef Иван Александров 23.09.2018 – ...


„Магията на захарните цветя“ наистина беше магическо преживяване!   Вълшебства и чудеса сътворихме с помощта и вещите съвети на chef Иван Александров. Облякохме макет на торта, а ефектните цветни букети я украсиха. Изработихме прекрасни рози, божури и цветове на секирче.          

Магията на захарните цветя с chef Иван Александров 02.09.2018 – ...


Скъпи приятели и колеги, С настъпването на първата годишнина на Pastry Academy искаме да ви благодарим за доверието и подкрепата. За една година Академията успя да постави толкова високо летвата, че накара всички да следват нашия устрем и дори да се водят от визията, идеите и обученията, които провеждаме. Това […]

Pastry Academy Birthday Party! Каним ви на първия си рожден ...



И втората ни група талантливи курсисти от Професионален Интензивен Курс за Сладкари – Април 2018 стигна до Държавните изпити и успешно ги издържа!:) Разгледайте творенията на новите професионалисти и се насладете на фантазията им.   Целия екип на PastryAcademy им желае попътен вятър, вдъхновение и много успехи по пътя на […]

Държавен изпит Практика на Професионален Интензивен Курс за Сладкари – ...


По време на обучението „Сладоледи и сорбе“, chef  Ради Стамболов представи освен класическите методи за направа на ледените сладости и още нещо… – една сравнително нова технология: забавна и мистична, обвита в загадъчен дим и вещо магьосничество. Направихме различни вкусове сладолед и сорбе, опитвахме, занесохме си дори у дома!:)   […]

Сладоледи и сорбе – Летни изкушения с chef Ради Стамболов ...


Слънчеви, свежи и вдъхновяващи бяха летните варианти на прочутите френски макарони! Вижте как се забавлявахме с chef Борислав Екзархов и какво сътворихме с много настроение на курса.   Благодарим на нашите партньори Hellas Hem и Hela Bulgaria – Gourmet Your Plate за помощта при организирането на курса.       […]

ФРЕНСКИ МАКАРОНИ – лятна градина с chef Борислав Екзархов 10.07.2018 ...



В обучението „Изкуството на глазираните десерти“ chef Петко Костадинов от Змееборец ни запозна с професионалните техники и тайни на перфектните огледални глазури. На курса бяха представени авторски рецепти, мултикомпонентни десерти, комбинации от вкусове, текстури и модерна визия.        

Изкуството на глазираните дeсeрти с шеф Петко Костадинов 20.06.2018 – ...


Обучението The Art of TART с chef Петко Костадинов от Змееборец, ни запозна с техники и тайни за приготвяне на перфектното хрупкаво и ароматно тесто.   Научихме и разнообразни вкусови комбинации на пълнежите за различни видове Тарт. По време на курса ни представиха авторски рецепти, мултикомпонентни тартове, комбинация на текстури, […]

The Art of Tart с шеф Петко Костадинов 19.06.2018 – ...


Първата ни група прекрасни, усмихнати и талантливи курсисти от Професионален Интензивен Курс за Сладкари – група Февруари 2018 се дипломира официално! Много емоции, усмивки и вдъхновение ни донесоха часовете с тях. Благодарим ви, мили момичета, за доверието, за усилията, за всички чудеса, които сътворихте по време на обучението си! Запомнете тези […]

Дипломиране Професионален Интензивен Курс за Сладкари – Февруари 2018 – ...



Chef  Ради Стамболов ни заведе във вълшебния свят на шоколада с курса „Шоколадово лято„. Показа ни как да направим сами изкусителни бонбони, трюфели и шотове. Запознахме се с основните начини за темпериране на шоколад, разгледахме различни видове шоколад. Научихме какво е емулсия и как се прави ганаш. И накрая опитвахме […]

Шоколадово лято с шеф Ради Стамболов 06.06.2018 – фотогалерия