Този курс е приключил!

Хелоуин и вещиците – Детска работилница с Дария Русанова – II група

Лектор
Chef Дария Русанова Гост лектор - Сладкар
Начало
31.10.2020 15:00
Край
31.10.2020 18:00
Адрес
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България   Виж карта
Телефон
+359 89 5568 542
Имейл
Сайт

48.00 лв. вкл. ДДС

Пакост или лакомство!

Хелоуин вече се подава зад ъгъла и настъпва страшната дата – 31 октомври.

Заповядайте на най-сладката работилничка в Pastry Academy по случай Хелоуин.

Тук няма да правим пакости, а ще правим лакомства.

 

Маскирайте децата си в смешен или страшен костюм (по желание) и нека приключението започне!

8 налични

Категория:

Спонсори

Статус

Този курс е приключил!

4 Продадени места

Детайли за курса

Пакост или лакомство!

 

Хелоуин вече се подава зад ъгъла и настъпва страшната дата – 31 октомври.

Заповядайте на най-сладката работилничка в Pastry Academy по случай празника, който радва всички деца.

Тук няма да правим пакости, а ще правим лакомства.

 

Маскирайте децата си в смешен или страшен костюм (по желание) и нека приключението започне!

 

Заедно с децата ще украсим забавни бисквитки, за да станат сладки духчета, тикви или нещо друго призрачно.

 

Ще превърнем обикновена бисквита или мъфин във вещерска шапка.  Ще има черепи, прилепи, паяжини и други „страшни“ неща.

 

Всичко това ще научите и приготвите с нашата добра фея – Дария Русанова, а три вещици ще обикалят около вас и ще бъркат различни отвари за вашите лакомства.

 

И накрая – кой каквото си направи и забърка, ще си го отнесе вкъщи с усмивка.

Лакомство и лакомство, пакостите само в главата 😉

 

 

Детската работилница е подходяща за деца от 6 до 12 години

 


Визитка

Chef Дария Русанова е основател и собственик на марката Planet Cakes Patisserie.

Започва да се занимава със сладкарство през 2013 година съвсем на шега.

 

Преминава обучение в Академия 5 Звезди към Гранд Хотел София, след което създава сладкарска линия в собственото си заведение в центъра на Русе.

 

Първоначално се насочва към традиционни рецепти, но впоследствие развива уменията си в декорация на бутикови торти.

 

Дария Русанова преминава мастър класове при едни от най-добрите сладкари в България  – chef Борислав Екзархов, chef Ради Стамболов, chef Александър Иванчев, и в света – chef Амури Гушон, chef  Джорди Бордас, chef Нина Тарасова, chef Мартин Шифърс.

 

В Русе, заедно с единствени по рода си бутикови торти, първа започва да предлага ръчно декорирани бисквити, шоколадови трюфели и шоколадови бонбони.

 

Страстта към сладкарството я свързва със световно признатия български шоколатиер, живеещ в Норвегия, chef Павел Павлов и заедно с него в качеството си на асистент участва в няколко мастър класa и събития, на които той е лектор, както и в телевизионното предаване „Нещо Сладко с Павел Павлов“, където е помощник сладкар.

 

Водила е няколко курса за декорация на торта и бисквитки.

 


 

 

В цената на курса са включени:
  • Водещ лектор – chef Дария Русанова;
  • Обучение тип “Hands on”;
  • Всички продукти, инструменти и уреди, необходими за курса;
  • Комфортни работни станции в учебната зала на Pastry Academy.

 

Дрес код:

Желателно е всички участници да са със затворени обувки, прибрани коси, подходящи дрехи и без бижута, които да пречат на работата.

Предвид обстановката в страната и разпорежданията на Здравното Министерство е задължително използването на предпазни маски по време на обучението.

 

*Курсове се провеждат при минимум 8 записани. Резервирайте своето място сега!

 

Обученията на Pastry Academy се водят от професионални сладкари, готвачи и хлебари с доказан опит.

Използват се само висококачествени продукти.

 

Регистрация и плащане:

За да резервирате място за курс или събитие, използвайте червения бутон в началото на страницата  „Купи билет за курс“.

 

След избор на броя билети/места, отидете в количката си – иконата най-горе вдясно на страницата. Следвайте стъпките, за да приключите поръчката, като внимателно четете инструкциите.

 

След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане и детайли за поръчката.

Имате възможност да платите по три начина – през системата на ePay.bg, в офис на EasyPay или с банков превод.

 

ВАЖНО:

 

Кодовете за плащане през системата на ePay.bg и офис на EasyPay имат срок на валидност 48 часа.

 

При вариант „Директен банков превод“ имате на разположение 72 часа от приключване на поръчка, за да преведете сумата за таксата.

 

Ако не се получи плащане в рамките указаните срокове, поръчката ви автоматично се маркира като отказана и мястото се освобождава за други желаещи.

 

За допълнителни въпроси и повече информация можете да се свържете с нас:

Тел.: +359 89 5568 542 – от 10:00 до 18:00 ч. всеки делничен ден
e-mail: office@pastry.bg
facebook: PastryAcademy