Детайли за курса
С огромно удоволствие ви каним на предстоящият курс Сурови и веган десерти – тайните рецепти на Мила Милър.
Ще закусим с домашен ябълков сладкиш и ще се запознаем.
Ще си говорим за суровини и и продукти
Ще готвим.
Ще пресмятаме калории.
Ще рисуваме с помощта на графичното визуализиране.
Ще умуваме и заместваме.
Ще опитваме и ще учим.
И тъй като това все пак е кулинарна работилница…:), ще приготвим няколко вида сурови бонбони, лека веган торта и ще изпечем постен сладкиш.
Ще различим raw-нола от гранола и ще си спретнем чудни протеинови курабийки.
С две думи – рисувани рецепти и длани с дъх на кокосово масло 🙂
Очакваме ви!
Визитка
Името ѝ е Мила и е възпитаник на първия випуск на “Професионален интензивен курс за сладкари“ на Pastry Academy.
Страстта между нея и храната датира още от дете, благодарение на домашния уют, на винаги вкусната вечеря, аромати и цветове.
Някъде там се заражда и уважението към храната – че я има, че ни дава не просто живот, но и щастие, споделеност и послания.
Професионалният ѝ път на ивент организатор я среща с най-добрите професионални български готвачи.
За няколко години успешно менажира кетъринг компания към верига столични ресторанти.
По настоящем е собственик на компания за организиране на корпоративни събития и често пъти храната е в центъра на прожекторите.
По природа е перфекционист и би работила от 2 сутринта, за да достави прясна закуска на клиента си.
Непрестанно учи, чете, експериментира и споделя.
Всичките ѝ приятели познават добре репликата „Искам да пробваш нещо и да ми кажеш какво мислиш! Но си затвори очите първо!“.
Свят ще ви се завие от дългия списък с вълшебства в един единствен бонбон, опакован в огромната ѝ усмивка, защото храната е ЩАСТИЕ! ЩАСТИЕ, което никой не заслужава да изпуска.
! ! !
Във връзка с обстановката в страната и разпорежданията на Министерството на здравеопазването,
Pastry Academy предприема следните мерки:
- Курсовете се провеждат при минимум 6 и максимум 9 курсисти – според изискванията за спазване на социална дистанция
- Носенето на предпазни маски за лице е задължително по време на курса!
- Преди и след всеки курс помещенията и работните станции се почистват и дезинфекцират
Ако не се чувствате добре, моля да ни информирате и да се въздържите от участие в курсовете ни.
! ! !
Какво ще получите:
- Сертификат за завършен курс;
- Престилка, блокнот и химикалкa;
- Подробни инструкции, рецепти и съвети;
- Обучение тип “Hands on”.
В цената на курса са включени:
- Водещ лектор – Мила Москова-Милър;
- Всички продукти, инструменти и уреди, необходими за курса;
- Комфортни работни станции в учебната зала на Pastry Academy;
- Дегустация на приготвените по време на курса изкушения.
Обученията на Pastry Academy се водят от професионални сладкари, готвачи и хлебари с доказан опит.
Използват се само висококачествени продукти.
Регистрация и плащане:
За да резервирате място за курс или събитие, използвайте червения бутон в началото на страницата „Купи билет за курс“.
След избор на броя билети/места, отидете в количката си – иконата най-горе вдясно на страницата. Следвайте стъпките, за да приключите поръчката, като внимателно четете инструкциите.
След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане и детайли за поръчката.
Имате възможност да платите по три начина – през системата на ePay.bg, в офис на EasyPay или с банков превод.
ВАЖНО:
Кодовете за плащане през системата на ePay.bg и офис на EasyPay имат срок на валидност 48 часа.
При вариант „Директен банков превод“ имате на разположение 72 часа от приключване на поръчка, за да преведете сумата за таксата.
Ако плащането не е реализирано в рамките на указаните срокове, поръчката ви автоматично се маркира като отказана и мястото се освобождава за други желаещи.
За допълнителни въпроси и повече информация можете да се свържете с нас:
Тел.: +359 89 5568 542 – от 10:00 до 18:00 ч. всеки делничен ден
e-mail: office@pastry.bg
facebook: PastryAcademy