Този курс е приключил!

Цветната Магия на Шоколада с chef Ради Стамболов – 24 Юли

Лектор
Начало
24.07.2021 10:00
Край
24.07.2021 17:00
Адрес
ул. „Церова Гора“ 12-14, София, България   Виж карта
Телефон
+359 89 5568 542
Имейл
Сайт

150.00 лв. вкл. ДДС

В обучението Цветната магия на шоколада с chef Ради Стамболов ще ви покажем майсторските похвати при декорацията на цветни шоколадови бонбони.

Ще научите:
  • Какви са начините и техниките за използване на какаовото масло при изработване на цветни бонбони в поликарбонатни форми;
  • Как се темперират бои и цветни емулсии. Как се съхраняват;
  • Каква е правилната подготовка за оцветяване на бонбони.

 

 

Всички приготвени бонбони ще бъдат дегустирани на място или взети за вкъщи.
Препоръчваме на участниците да си носят кутии за многократна употреба, за да спестим излишния отпадък.

 

.

Изчерпан

Категория:

Спонсори

Статус

В момента няма свободни места.

12 Продадени места

Детайли за курса

В обучението Цветната магия на шоколада с chef Ради Стамболов ще ви покажем майсторските похвати при декорацията на цветни шоколадови бонбони.

 

Ще научите:
  • Какви са начините и техниките за използване на какаовото масло при изработване на цветни бонбони в поликарбонатни форми;
  • Как се темперират бои и цветни емулсии. Как се съхраняват;
  • Каква е правилната подготовка за оцветяване на бонбони.

 

Ще изработите:
  • Различни ганаши и емулсии по авторски рецепти на chef Ради Стамболов;
  • 12 уникални вкуса, като всеки от курсистите ще има своя неповторим по вид и вкус майсторски бонбон.

 

Ще имате възможност да работите с различни техники за декорация и оцветяване на шоколадови бонбони:
  • Въздушни четки
  • Пръскани бонбони
  • Галактически бонбони
  • Слънчеви бонбони
  • Оцветяване на форми

 

Курсът е подходящ за любители и ентусиасти, които искат да получат основни познания за всяка една стъпка при приготвянето на шоколад и шоколадови изделия.

 

Какво ще получите:
  • Сертификат за завършен курс;
  • Престилка, блокнот и химикалкa;
  • Подробни инструкции, рецепти и съвети за приготвянето на десертите;
  • Обучение  тип “Hands on”.

 

В цената на курса са включени:
  • Водещ лектор – chef Ради Стамболов;
  • Всички продукти, инструменти и уреди, необходими за курса;
  • Комфортни работни станции в учебната зала на Pastry Academy;
  • Дегустация на приготвените по време на курса изкушения.

 

 



           ! ! !

Във връзка с обстановката в страната и разпорежданията на Министерството на здравеопазването,
Pastry Academy предприема следните мерки:

 

  • Курсовете се провеждат според изискванията за спазване на социална дистанция
  • Носенето на предпазни маски за лице е задължително по време на курса!
  • Преди и след всеки курс помещенията и работните станции се почистват и дезинфекцират

 

Ако не се чувствате добре, моля да ни информирате и да се въздържите от участие в курсовете ни.

           ! ! !



 

 

Обученията на Pastry Academy се водят от професионални сладкари, готвачи и хлебари с доказан опит.

Използват се само висококачествени продукти.

 

 

Регистрация и плащане:

За да резервирате място за курс или събитие, използвайте червения бутон в началото на страницата  „Купи билет за курс“.

 

След избор на броя билети/места, отидете в количката си – иконата най-горе вдясно на страницата.

Следвайте стъпките, за да приключите поръчката, като внимателно четете инструкциите.

 

След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане и детайли за поръчката.

Имате възможност да платите по три начина – през системата на ePay.bg, в офис на EasyPay или с банков превод.

 

ВАЖНО:

 

Кодовете за плащане през системата на ePay.bg и офис на EasyPay имат срок на валидност 48 часа.

 

При вариант „Директен банков превод“ имате на разположение 72 часа от приключване на поръчка, за да преведете сумата за таксата.

 

Ако плащането не е реализирано в рамките на указаните срокове, поръчката ви автоматично се маркира като отказана и мястото се освобождава за други желаещи.

 

 

За допълнителни въпроси и повече информация можете да се свържете с нас:

Тел.: +359 89 5568 542 – от 10:00 до 18:00 ч. всеки делничен ден
e-mail: office@pastry.bg
facebook: PastryAcademy